×
078-3604015

Rosmolenweg 9B 3356 LK Papendrecht - Nederland

Een exclusieve award voor jouw event?

 

Contacteer ons - Gratis offerte

Je voornaam
ja achternaam
Geef alstublieft een geldig e-mail adres
Geef alstublieft een geldig telefoon nummer
Jouw vraag
Onze excuses, maar we hebben je bericht niet ontvangen. Probeer het nog eens of stuur een e-mail naar info@3dtrophyfactory.com
We nemen terug contact op binnen 1 werkdag. Bedankt voor je aanvraag.

Ontdek onze andere projecten

Bekijk de cases

Jouw gepersonaliseerde award

Het krijgen of uitreiken van een trofee of award is een speciale gebeurtenis. Wij geloven daarom heel erg in de kracht van het personaliseren van trofeeën. Het ontwerpen van een trofee draait namelijk niet om het gebruik van high end 3D- printers of verbluffende technieken, maar om de ontvanger. Waar zou de winnaar echt blij van worden? En wat zorgt ervoor dat de trofee niet na een week al in een stoffige kast verdwijnt? Met deze vragen in ons achterhoofd laten wij onze creativiteit de vrije loop en houden wij ervan om out of the box te denken. Bent u op zoek naar een creatieve en ‘one of a kind’ trofee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor wie werken we?

Feit is dat niet al onze awards en trofeeën in de handen van grote artiesten en topsporters belanden. U hoeft dan ook geen grote wedstrijden of evenementen te organiseren om contact met ons op te nemen. Wij ontwerpen ook awards voor mensen die een uitzonderlijke prestatie leveren, mensen die een kroonjaar bereiken of voor bedrijven die hun topwerknemers willen bedanken.

Detail right image
Detail left image

Waarom voor ons kiezen?

Dat is een makkelijke vraag! Wij ademen 3D-printen en zijn ervan overtuigd dat het in ons DNA zit. Dit houdt in dat wij niet alleen alle tools en de 3D- print software begrijpen, maar dat wij ze ook zelf hebben gebouwd. Door het aanbieden van ons eigen 3D-platform in combinatie met een paar handige apps, stellen wij onze ontwerpers en ingenieurs in staat om prachtige producten te maken met lasertechnieken en producten als metaal en kunststof.

Interesse?

Neem contact op

Hoe we te werk gaan

Briefing
Briefing Thumbnail
Schets
Sketch Thumbnail
Design
Design Thumbnail
Productie
Production Thumbnail
Resultaat
Result Thumbnail
Briefing

Creativiteit kan pas groot worden als het klein begint. Wij willen daarom precies weten wat u zoekt, zodat we met een passend advies kunnen komen. In deze fase vragen wij u welke materialen u voor ogen heeft, waar u de trofee voor wil gebruiken en in hoeverre u de trofee wil personaliseren. U kunt ervan uitgaan dat wij in deze fase vooral naar u luisteren, veel vragen stellen en wij u een hoop voorbeelden laten zien.

Schets

Grote kans dat onze ontwerpers al vanaf de eerste bijeenkomst flink aan het schetsen zijn. Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk om zoveel mogelijk concepten en ideeën uit te werken en zo tot een passende trofee te komen. Deze manier van werken heeft voor ons maar een nadeel, we verbruiken maandelijks gezien ontzettend veel potloden en vellen papier.
U hoeft niet bang te zijn dat u al deze uitwerkingen achteraf in gewerkte uren op uw factuur ziet verschijnen, we nemen de budgettaire beperkingen namelijk ook mee in de briefing!

Design

Na het schetsen is het tijd om naar de machines te gaan. Een ‘simpele tekening’ wordt daar ineens een 3D- model op ons computerscherm. Hier kunt u al goed zien hoe de trofee eruit komt te zien, want de beelden zijn bijna niet van echt te onderscheiden.
In deze fase bekijken wij elk detail van de trofee, zodat uiteindelijk de trofee naar wens overblijft.

Productie

Is de trofee helemaal naar wens? Dan kan de productie beginnen! Een technisch proces wat draait om het voorbereiden van productiebestanden en het kiezen van de gewenste print- en afwerkingstechnieken.
Hier zullen wij u echter niet mee vervelen. Deze vaardigheden zitten namelijk zo vergroeid in ons DNA dat wij hier allang over nagedacht hebben.

Resultaat

Dit is de fase waar het voor u waarschijnlijk allemaal om draait; namelijk het ontvangen van het eindproduct. U zal niet de uiteindelijke ontvanger zijn, maar de trofee cadeau doen aan iemand anders. En dat is wat wij het mooiste vinden van ons werk: we kunnen altijd iemand blij maken met onze trofeeën!

Interessse?