×
078-3604015

Rosmolenweg 9B 3356 LK Papendrecht - Nederland

Top Faq

Hoe kan ik mijn trofee ontwerpen?

Het ontwerpen van een trofee is erg gemakkelijk. U kunt in onze webshop een design naar keuze selecteren. U kan vervolgens met onze eenvoudige, maar sterke 3D- design tool bijna heel de trofee aanpassen. Het is leuk om zelf met de tool te spelen, maar u kunt ook van tevoren onze video kijken! Hier leggen wij precies uit wat elke knop doet en hoe u uw trofee helemaal naar wens kunt aanpassen.

Hoe groot zal mijn trofee zijn?

Wanneer u in onze webshop een design uitkiest, ziet u hier vooraf al de maten bij staan. Zo weet u van tevoren al hoe groot uw trofee zal worden.

Hoe lang zal het duren voor ik mijn trofee ontvang?

De productietijd wordt bij elk design aangeven. Het kan voorkomen dat sommige bewerkingen iets langer duren, waardoor ook de levertijd wat langer wordt.

Kan ik meerdere trofeeën bestellen?

Dat is mogelijk! Wij hebben onze 3D- machine zodanig ontworpen dat hij binnen enkele minuten meerdere unieke trofeeën kan creëren.

Kan ik online betalen?

U kunt bij ons met iDEAL en Paypal betalen.

Is er een korting als ik meerdere trofeeen koop?

Ja! De start-up kosten zullen bij gecombineerde bestellingen aanzienlijk dalen. Natuurlijk ziet u dit ook terug in de prijs. Onze slimme rekentool zal dit automatisch voor u verrekenen.

Moet ik belastingen toevoegen aan de prijs?

Ja. Al onze prijzen worden zonder BTW getoond.

Welke types van trofeeën bieden jullie aan?

We hebben bieden twee types aan. Voor type 1 kiest u een mooie trofee uit onze webshop en gebruikt u de 3D- tool om uw trofee te personaliseren. Type 2 wordt in nauw overleg gemaakt en zal in verschillende fases gaan. Voorbeelden van deze fases zijn schetsen, ontwerpen en het geven van feedback.

Kan ik een 3D geprinte trofee bestellen in een andere kleur dan wit?

Ja, dat kan zeker! Wij kunnen de trofeeën in 8 verschillende kleuren leveren.

Welk materiaal wordt gebruikt voor 3D geprinte trofeeën?

Wij gebruiken polyamide van hoge kwaliteit. Dit materiaal geeft ontzettend veel designmogelijkheden, maar is ook ontzettend sterk en compact. Zelfs de meest onhandige mensen hoeven niet bang te zijn dat de trofee breekt. Als finishing touch gebruiken we lasergesneden eikenhout en premium gegoten acrylaat.

Kan ik als zakelijke klant bestellen?

Dat kan! Wij zijn vooral gefocust op de B2B markt.

Hebben jullie specifieke handleidingen voor ontwerpers?

Hier wordt momenteel hard aan gewerkt. Heeft u vragen die u ons graag wil stellen? Dan kunt u altijd mailen.